Hygiene Service Nederland.

Sterk in Service, Eerlijk in prijs.

Over ons

Hygiene Service Nederland (HSN) is opgericht in 2017 en is een echt familiebedrijf waarbij service en de klant altijd centraal staan. Wij geven u graag persoonlijk advies en werken met korte lijnen, want als u tevreden bent zijn wij dat ook.

Hygiene Service Nederland is een totaal leverancier in hygieneproducten & disposables.  Zo hebben wij een ruim assortiment toiletpapier, handdoekpapier, poetspapier, handreiniging en alle bijbehorende dispensers. Daarnaast leveren wij een verschillende soorten schoonmaakproducten en benodigdheden zoals vaatwasmiddelen en doseersytemen, stofzuigers, handschoenen, microvezeldoeken en afvalzakken.

Naast deze hygiene producten kunnen wij u ook voorzien in verschillende soorten disposables zoals kaarsen, (bedrukte) servetten, milieu vriendelijke rietjes, bestekzakjes en verpakkingsmaterialen.

Door dit ruime assortiment kunnen wij een breed scala aan bedrijven leveren zoals horeca, scholen,  zorginstellingen, kantoren en sportverenigingen. Ook u bent dus bij ons aan het goede adres!

Uw bestelling wordt door onze eigen chauffeurs tot in de voorraadkast geleverd, in geval van spoed kunnen wij de zelfde dag leveren. Tevens hebben wij een eigen technische dienst die zorgt voor de montage van alle dispensers. Makkelijk he?

Interesse? Ons team staat dagelijks voor u klaar om u zo goed mogelijk te helpen. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op via info@hygieneservicenderland.nl of bel naar: 020-7798165. Wij kijken uit naar een fijne samenwerking.